Over Ons

Xpendy, opgericht in 2019, is een Europese organisatie die consumenten helpt met het opzeggen van hun abonnementen en/of contracten. Bij Xpendy hebben we één missie: jouw dagelijks leven vergemakkelijken zodat je je snel weer kunt bezighouden met de écht belangrijke dingen.

Een abonnement of contract opzeggen zou anno nu niet al te moeilijk moeten zijn. Toch maken bedrijven het je niet makkelijk om contracten op te zeggen. Zo moet je een enorm stappenplan doorlopen voordat je kunt opzeggen, of je hangt minutenlang aan de lijn te luisteren naar een sales medewerker die je probeert over te halen abonnee te blijven. Dit kan vast eenvoudiger, toch?

Xpendy helpt je met het opzeggen van abonnementen en/of contracten; zeker wanneer je vanwege een verhuizing of het overlijden van een naaste, meerdere abonnementen dient op te zeggen. Het zoekwerk hebben wij voor je gedaan en de brief is al geschreven. Het enige wat jij hoeft te doen, is je NAW gegevens in te vullen! Dit zijn gegevens zoals je adres en e-mail; in sommige gevallen vragen we je ook om een klantnummer van het betreffende abonnement.

Uw opzegbrief wordt automatisch gegenereerd. Bovendien kunt u gebruik maken van de verzendservice die Xpendy aanbiedt. Opzegbrieven kunnen handig online aangetekend verzonden worden.

Mocht je vragen hebben over de website of suggesties voor een missend abonnement door willen geven, dan kun je een e-mail sturen naar het volgende adres [email protected].