Onze service

Veel bedrijven maken het moeilijk om contracten op te zeggen. Zo dien je vaak een hoop stappen te doorlopen en hang je minutenlang aan de telefoon met de sales afdeling om je tóch nog klant te laten blijven. Zit je eenmaal in het opzeggingsproces, dan komen er vaak een hoop vragen naar boven. Hoe schrijf ik een opzegbrief en wat moet er instaan? Naar welk adres moet ik de brief opsturen? Xpendy heeft het opzoekwerk voor jou gedaan en geeft je de mogelijkheid om makkelijk en snel een opzegbrief op te stellen en te versturen.

Bespaar tijd en moeite

Er komt vaak stiekem meer kijken bij de opzegging van een abonnement dan je van tevoren verwacht. Zo moet je op zoek gaan naar de informatie; wanneer mag/kan je opzeggen, hoe werkt het en wat heb je nodig? Eenmaal uitgezocht, begint de daadwerkelijke opzegging pas. Je dient een brief te schrijven, die je vervolgens zelf dient te versturen. Om ervan verzekerd te zijn dat de brief aankomt, geef je de brief af bij een PostNL punt om een aangetekende zending te garanderen. Maar al deze stappen bij elkaar, kosten stiekem veel tijd en moeite. Vanuit je luie bureaustoel kun je via Xpendy je opzegging regelen. Wij hebben alle informatie al voor je verzameld; het enige wat jij hoeft te doen, is je NAW-gegevens invullen. Vervolgens versturen wij je opzegging aangetekend naar de juiste aanbieder. Een fluitje van een cent!

Meerdere abonnementen en contracten tegelijkertijd opzeggen

We begrijpen dat het lastig kan zijn om abonnementen stop te zetten; zeker als je, bijvoorbeeld vanwege een verhuizing, emigratie of overlijden van een naaste, meerdere abonnementen dient op te zeggen. Dit is een extra uitdaging, want dan ben je nog meer tijd kwijt. Wij helpen je graag met alle administratieve rompslomp.

We hebben alleen je gegevens nodig, de rest doen wij!

Geen zorgen, Xpendy helpt je om tijd en moeite besparen. Geen gedoe meer met lange wachttijden aan de telefoon of gesprekken met een sales medewerker die je probeert over te halen te blijven. Geen lange zoektochten meer naar de juiste opzegprocedure en contactgegevens. Wij hebben het zoekwerk voor je gedaan.

Het enige dat je moet doen, is één keer je NAW-gegevens invullen en aangeven welke diensten je wilt stopzetten. Wij maken automatisch één of meerdere opzegbrieven voor je. Zelf brieven schrijven is dus niet meer nodig!

Na het invullen vragen we je om de brief elektronisch te ondertekenen. Wij posten vervolgens de brief (of brieven) voor je. Jij hoeft je nergens meer zorgen om te maken.

Extra services

We hebben meer dan 2.000 aangesloten organisaties, waar we alle contactadressen voor hebben opgezocht. Mis je nog een abonnement, dan kun je deze altijd bij ons doorgeven, wij gaan achter de gegevens aan. Je kunt een mail sturen naar [email protected].